ВИДЕО – Богоески: Да не доаѓаат на болница граѓаните кои немаат симптоми или се со лесна клиничка слика

Граѓаните кои имаат некој член од фамилијата болен од Ковид 19, а самите немаат симптоми или имаат лесна клиничка слика

Read more

ВИДЕО – Одводни канали за спречување поплави се градат во општините Mогила и Малиќ

Општините Могила во пелагонискиот регион на Северна Македонија и Малиќ во регионот на Корча, Албанија, се две рурални општини кои

Read more

Четворица повредени во судир на возило и камион на патот Прилеп – Македонски Брод

    Вчера во 17.45 часот на регионалниот пат 1303 Прилеп-Македонски Брод, се случила сообраќајна незгода помеѓу возило „ауди“ управувано

Read more