ВИДЕО – Драматична состојба во Прилеп, болничките капацитети исполнети, за прв пат се примени лекување со ковалесцентна плазма

Ситуацијата во Прилеп е крајно драматична и алармантна. Капацитетот на прилепската болница е целосно исполнет, во моментов таму се хоспитализирани

Read more