Јада : Годинава фокусот ми е на биатлонот и нордиското трчање, јас сум подготвен, поважните трки се во јануари

Нашиот репрезентативец во нордиско скијање и биатлон Ставре Јада денеска го имаше првиот ден од подготовки на скии во планиското

Read more

ВИДЕО – Прилепската група Бен Хур со нова песна – „Беше друга Македонија“

Деновиве е завршено снимањето на најновата песна на прилепската група Бен Хур насловена како „БЕШЕ ДРУГА МАКЕДОНИЈА“, која зборува за

Read more