ВИДЕО – Во прилепската болница хоспитализирани се 110 пациенти, а слободни се уште 30 места

Прилепската општа болница има најголем капацитет за хоспитализирање на пациенти боли од Ковид 19 од сите  други општи болници во

Read more

ВИДЕО – Прилепските бербери, фризери и козметичари со голема хуманитарна акција за прилепската болница

Прилепските бербери, фризери и козметичари денеска организираа хуманитарна акција за донирање на вода и овошје за пациентите болни од Ковид

Read more