ВИДЕО – Протест во Прилеп : Доста е со распродажба на македонскиот идентитет, јазик, историја и култура

Како и во други 7 градови во Македонија, така и во Прилеп опозиицијата организираше протест под мотото „Оставка на Заев,

Read more