ВИДЕО – Филипче: Прилеп нема да добие карантин, ниту ќе се воведат дополнителни рестриктивни мерки

Прилеп нема да добие карантин, ниту пак во градот ќе се воведат дополнителни рестриктивни мерки како што бараше општината. Министерот

Read more