Стручно и посветено за безбедноста во сообраќајот – Авто Контрол, овластена техничка служба единствена во Прилеп

Менаџерскиот тим од компанијата, на чело се сопружниците Љупчо и Даниела Перканоски ја носат одговорноста на екипата од 28 вработени

Read more

ВИДЕО – Пари за Еурокомпозит не се предвидени ни во 2021, екс вработените најавуваат протести и тужба против државата

Поранешните вработени во припепски Еурокомпозит денеска го блокираа патот Прилеп-Скопје поради тоа што од Владата им било соопштено дека за

Read more