ВИДЕО – Во прилепската болница намалени прегледите, но зголемен бројот на пациентите на кислородна поддршка

Се намалува бројот на прегледи во инфективното одделение во Прилеп, што дава зрак надеж дека можеби ситуацијата со Ковид 19

Read more

ВИДЕО – Искршени постаменти на бистите, оштетена криптата и партерното уредување – потребно е итно реновирање на Могилата

Испукани и искршени постаменти на бистите во Алејата на Народните херои, раскопани патеки по кои на места не може ниту

Read more