Тимот на ИнфоКомпас

Кузман Јосифоски – Питу“ 11/7

ДИД МЕДИА

Издавач

Ул. „Киро Нацевски Фетак“ бр. 6, 7500 Прилеп

Дарко Штаргоски

Главен и одговорен уредник

Дејан Штаргоски

Управител

364

Следете не на facebook

 

Вашата поддршка многу ни значи