МАРКЕТИНГ

Информативниот портал Инфо Компас им овозможува на своите читатели да ги следат најважните и најновите вести и новости од регионот, но и од Македонија.

Располагаме со сопствена видео продукција што ни овозможува голем опсег  на маркетингшка соработка со нашите клиенти.

За повеќе информации за нашата понуда, ве молиме обратете се на следниот маил: infokompasprilep@gmail.com.

Архива
294

Следете не на facebook

 

Вашата поддршка многу ни значи