УСЛОВИ ЗА КОРИСТЕЊЕ

Дозволено е бесплатно преземање на вести, извештаи и други написи од Инфо Компас само под следниве услови:

– дозволено е да се преземе најмногу 30% од содржината на текстот;

– задолжително на крајот од преземениот текст да се наведе изворот со хиперлинк од веста.

Забрането е бесплатно да се преземаат  авторските видео содржини кои се во целосна сопственост на Инфо Компас.

За прекршување на овие услови, Инфо Компас го овластува својот правен застапник да преземе законски мерки.

210

Следете не на facebook

 

Вашата поддршка многу ни значи