ВИДЕО – Што треба да се знае за правилно да земете учество во постапката за доделување на државно земjоделско земjиште?

Голем дел од земјоделците често пати не се доволно запознаени што треба да направат и кои точно документи им се

Read more

ВИДЕО – Земјоделците на став дека со години има злоупотреби со државното земјиште, а институциите не реагираат, бараат земјата да заврши во вистински раце

Со години наназад има злоупотреба при доделувањето и користењето на државното земјоделско земјиште и во оваа сфера владее огромен криминал

Read more