Јада : Годинава фокусот ми е на биатлонот и нордиското трчање, јас сум подготвен, поважните трки се во јануари

Нашиот репрезентативец во нордиско скијање и биатлон Ставре Јада денеска го имаше првиот ден од подготовки на скии во планиското

Read more

ВИДЕО – Боречкиот клуб „7 Мај“ – Прилеп го доби пехарот за освоениот куп во женско борење за 2020

  КОЊИЧКИ КЛУБ МУСИЦА – КРУШЕВО 078-377-315 Боречкиот клуб „7 Мај“ од Прилеп денеска го доби пехарот за освоениот куп

Read more

Прилепчани повторно меѓу најуспешните и на Охрид Ултра-Треил

Охрид Ултра-Треил е меѓународен спортски настан во природа кој се одржува еднаш годишно во Националниот Парк Галичица и Преспанско-Охридскиот регион.

Read more

Се одржа 4-тиот ФИС ролер ски куп „Тоше Проески“ на делницата Кривогаштани-Крушево

Денеска заврши 4-тиот ФИС ролер ски куп „Тоше Проески“ кој се одржува на делницата Кривогаштани-Крушево. Годинава поради корона кризата имаше

Read more