Бекироски: Агенцијата за лекови откри фалсификуван лек во повеќе пакувања

Инспекциите на Агенцијата за лекови откриле еден фалсификуван лек во 28 пакувања, информира директорот на Агенцијата за лекови и медицински

Read more