ВИДЕО – ВМРО-ДПМНЕ : Агонијата во која се наоѓа РК Прилеп ја потврдува желбата на Јованоски да го пензионира градот

Денес е сабота, ден кој во минатото во Прилеп беше празник на спортот. Терминот до 18:30 часот беше резервиран за

Read more

ВИДЕО : ВМРО – ДПМНЕ : Ќе им ги плати ли Јованоски лагите на прилепчани?

Почитувани, за ваша жал ,за жал по вашите џебови, по џебовите на стопанствениците маските паднаа, лагите станаа релност. Долго време

Read more

ВИДЕО : ВМРО-ДПМНЕ – Јованоски ги излажа прилепчани, ниту ја намали цената на водата, ниту неговиот збор е збор

Вчера Советот на Општина Прилеп, т.е. советниците на мнозинството ја изгласаа лагата на градоначалникот Илија Јованоски. Лагата на која укажуваше

Read more

ВИДЕО – ВМРО-ДПМНЕ : Да не дозволиме да бидеме запаметени како генерација која се одрекла од мајчиниот јазик и ја разнебитила државата

Денес кога се слави светскиот ден на мајчиниот јазик  21 Февруари, би сакале  да потсетиме на неговото значење како симбол

Read more

ВИДЕО – ВМРО-ДПМНЕ : Дали директор на Државниот инспекторат за земјоделие набавил луксузно возило од 32.000 евра ?

Дали лудориите на прилепските директори веќе стануваат секојдневие? Додека еден си зел за право да префрла државни пари на сметката од

Read more

ВИДЕО – ВМРО – ДПМНЕ : 100 дена само лаги и реваншизам на градоначалникот Илија Јованоски

Поминаа првите 100 дена од изборот на Илија Јованоски за градоначалник на Општина Прилеп! Поминаа срамежливо, штуро, во молк, завиени

Read more

ВИДЕО – ВМРО-ДПМНЕ : Јованоски се шета по Европа, а во Прилеп нема остварено ниту едно свое ветување

Почитувани излажани од Градоначалникот граѓани на Прилеп! Загрижени за реализацијата на лажните ветувања време е општината да распише потерница за

Read more

ВИДЕО – ВМРО-ДПМНЕ : Јованоски го прочитаа сите, од ден во ден влегува во нова лага и ново неисполнето ветување

Почитувани излажани прилепчани и ти градоначалниче промотор на лагите, а сега далеку во странство! Најпрвин сакаме да ви го честитаме

Read more

ВИДЕО – ВМРО-ДПМНЕ : Дали ветувањата на градоначалникот на Прилеп, Илија Јованоски, се само големи лаги ?

Оваа прес конференција ќе ја започнам со цитирање на изјава дадена од страна на градоначалникот на Прилеп, Илија Јованоски: „Она

Read more

ВИДЕО – ВМРО-ДПМНЕ : Јованоски и Заев оставија без работа околу 270 луѓе во Прилеп

Сакаме да ја информираме целата јавност, а воедно да упатиме апел до градоначалникот Илија Јованоски и до г-динот Зоран Заев

Read more