ВИДЕО – Хаџи-Ристески : „Кабелнет“ се шири и во Битола

Оваа година еден од нашите најголеми прилепски брендови компанијата „Кабелнет“ одбележува 18 години од своето постоење, или полнолетство. Околу нејзиниот

Read more