ВИДЕО : Буџетот за 2018 претставен пред граѓаните на Општина Прилеп

Во рамките на четвртиот по ред „Граѓански парламент“, градоначалникот на Општина Прилеп, Илија Јованоски, денеска во големата општинска сала пред

Read more

Градоначалникот Јованоски на средба со жителите од населбата Тризла за решавање на нивните проблеми

Во рамки на „Граѓанскиот парламент“ кој стана редовна практика на градоначалникот на Општина Прилеп, Илија Јованоски, вечерва тој оствари средба

Read more

ВИДЕО: Се одржа втората седница на „Граѓанскиот парламент“ во Прилеп

Денеска во Прилеп по втор пат се одржа т.н. „Граѓанскиот парламент“, средба на која градоначалникот Илија Јованоски заедно со граѓаните

Read more

Формиран „Граѓански парламент“ во Општина Прилеп

Новиот градоначалник на Општина Прилеп, Илија Јованоски, денеска најави формирање на т.н. „Граѓански парламент“ во кој ќе членуваат сите граѓански

Read more