„Into the darkness“, фотографија на Марјан Темовски од Прилеп доби трето место на ЕХО Фестивалот

„Into the darkness“, фотографија на Марјан Темовски од Прилеп е избрана меѓу трите најдобри фотографии на конкурсот на ЕХО Фестивал

Read more

ВИДЕО : „Caves the gates to the past“ од прилепчанецот Јован Тодоровски во потесната селекција на ЕХО фестивалот

Видеото на Јован Тодоровски, член на спелеолошкиот клуб „Златоврв“ од Прилеп, насловено како „Caves the gates to the past“ е

Read more

Дел од фотографиите за конкурсот за најдобра планинска фотографија на Ехо 2017

Дел од фотографиите кои се пристигнати за овогодинешниот Конкурс за најдобра планинска фотографија на Ехо 2017, кој е со награден

Read more