Нема преживеани во аргентинската подморница: Навлегла вода по што настанал краток спој во батеријата

Енрике Балби, портпаролот на аргентинската морнарица, изјави дека во подморницата „Сан Хуан“ навлегла вода низ цевка за вентилација, што предизвикало

Read more

Аргентинската подморница при крај со кислородот, Путин нуди помош за нејзино пронаоѓање

Операцијата за пронаоѓање на аргентинската воена подморница „Сан Хуан“, која исчезна во јужниот дел на Атлантикот, трае цела недела и

Read more