ВИДЕО : Доделени наградите на учениците од конкурсот „Хуманоста – темел во меѓучовечките односи“

Градоначалникот на Општина Прилеп, Илија Јованоски, денеска им ги додели наградите на четворицата ученици чии раскази беа избрани за најдобри

Read more

Избрани наградените ученици од конкурсот „Хуманоста – темел во меѓучовечките односи“

Ерика Јованоска од ООУ „Кире Гаврилоски-Јане“ ја доби првата награда за напишан расказ на конкурсот кој го распиша Општина Прилеп,

Read more