ВИДЕО : Новогодишен концерт на музичкото училиште „Ордан Михајлоски – Оцка“ од Прилеп

Новогодишниот дух и празничната магија, полека, но сигурно стануваат дел секојдневието на Прилеп. Потврда за тоа се големиот број на

Read more