Пентагон: Копнена инвазија е единствениот начин да се уништи нуклеарната програма на Северна Кореја

Единствениот начин севернокорејската програма за нуклеарно оружје да биде загарантирано уништена е копнена инвазија, изјавува Пентагон во писмо до американски

Read more