Кривични пријави против функционери од Агенцијата за филм

Се засилува борбата против таканаречената филмска мафија која преку Филмскиот фонд или подоцна Агенцијата за филм распределувала големи парични средства

Read more

Кривични за четири лица вработени во Општина Прилеп, го оштетиле буџетот за 130.000 евра

Од Министерството за внатрешни работи соопштуваат дека се поднесени кривични пријави против четири лица вработени во општина Прилеп, против управител

Read more