Застрашувачки арсенал на огнено оружје пронајден кај напаѓачот во Лас Вегас

Пензионираниот сметководител кој што го изврши најсмртоносниот напад со огнено оружје во САД поседувал застрашувачки арсенал на огнено оружје. Стивен

Read more