ВИДЕО : Започнува меѓународниот натпревар во ориентација „Пеце Атанасоски“

Инфо Компас разговараше со претседателката на ОК „Златоврв“ – Прилеп, Мери Чкрипеска, околу најновиот меѓународен натпревар во ориентација „Пеце Атанасоски“

Read more