ВИДЕО – Заев : Просечната цена на тутунот е 209,5 кг. по, а од 2018 ќе има зголемување и на субвенциите

Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев заедно со министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Љупчо Николовски, посебната советничка

Read more