ВИДЕО : ВМРО-ДПМНЕ : СДС да ги пронајде вандалите кои го уништија споменикот на Александар Македонски

Почитувани сограѓани, ОК на ВМРО-ДПМНЕ Прилеп најостро го осудува вандалскиот чин со кој е оштетен споменикот на Александар Македонски кој

Read more

Донаторот на споменикот на Александар Македонски, Ѓорѓија Џорџ Атанасоски, со остра осуда за вандалскиот чин

Претседателот на Македонската Алијанса, Ѓорѓија Џорџ Атанасоски, кој пред повеќе од 11 години ја донираше изградбата на првиот споменик на

Read more

Општина Прилеп најостро го осудува оштетувањето на споменикот на Александар Македонски

Општина Прилеп најостро го осудува вандалскиот чин со кој синоќа непознати сторители го оштетиле споменикот на Александар Македонски, кој е

Read more

Скршено копјето на споменикот на „Александар Македонски“ во Прилеп

Непознати сторители синоќа го скршиле копјето на споменикот на „Александар Македонски“ кој се наоѓа во центарот на Прилеп, на плоштадот „Александрија“. Јавноста

Read more