ВМРО-ДПМНЕ: За судиите е најважен политичкиот интерес

Опозициската ВМРО-ДПМНЕ со соопштение до јавноста обвинува дека судот е најдиректен и најодговорен учесник во се поголемиот раздор и продлабочување

Read more