„Тврдокорните“ во недела ќе протестираат против двојазичноста

Тврдокорните на 21 јануари повикуваат на масовен протест против двојазичноста пред Собранието на Република Македонија.   Нивното соопштение ви го

Read more

Здружението „Тврдокорни“ повика на граѓанска непослушност

Здружението „Тврдокорни“ преку соопштение повика на кампања за граѓанска непослушност, што е, како што велат, граѓанско средство со кое ќе

Read more