Трамп до Меј: Остави ме мене, фокусирај се на исламскиот тероризам во Британија

Американскиот претседател Доналд Трамп пожнеа критики поради ретвитнувањето исламофобски видеа, меѓу другите и од Тереза Меј.   Но, тој не

Read more