По 17-ти пат во Прилеп ќе се одржи меѓународниот детски музички фестивал „Ѕвездички“

На 7 и 8 октомври во Прилеп по 17-ти пат ќе се одржи меѓународниот музички детски фестивал „Ѕвездички“. Покровител на

Read more