ВИДЕО : Прилеп ќе биде домаќин на најдоброто „Tunning car show“ во Македонија

За големиот национален празник „11 Октомври“ во Прилеп по 10-ти јубилеен пат ќе се одржи најдоброто „Tunning car show“ во

Read more