ВИДЕО : „DAF project“ ветуваат незаборавна забава на промоцијата на нивниот најнов албум

Триото „DAF project“ во четврток, во 20 часот, во џез клубот „Take five“ во Прилеп ќе го промовира својот најнов

Read more