Исповед на пилотот на соборениот „невидлив“ авион F-117

Пилотот на „невидливиот“ американски бомбардер Ф-117 Дејл Зелко, кого српската противвоздушна одбрана го урна на четвртиот ден од НАТО бомбардирањето

Read more