ИФИМЕС ја прогласи Јанева за најдобар главен обвинител на Балканот

Меѓународниот институт за блискоисточни и балкански студии (ИФИМЕС) на главниот обвинител на Специјалното јавно обвинителство на Република Македонија Катица Јанева

Read more