ВИДЕО : 50-тина параглајдеристи учествуваа на 5-тиот по ред меѓународен натпревар „Prilep Open 2017“

Педесетина параглајдеристи од Македонија, Бугарија, Албанија и Косово денеска учествуваа на 5-тиот по ред меѓународен натпревар „Prilep Open 2017“ во

Read more

По 4-ти пат ќе се одржи меѓународниот натпревар во параглајдерство „Prilep Open“

Викендов на 9-ти и 10-ти декември по 4-ти пат ќе се одржи меѓународниот ревијален натпревар во параглајдерство, во дисциплината прецизно

Read more