ВИДЕО : Се е подготвено за спектаклот кој во недела ќе се одржи на мото крос арената во Лагово

Финишираше уредувањето на стазата на мото крос арената во Лагово кај Прилеп и се е подготвено за 5-тата по ред

Read more

По 5-ти пат викендов во Прилеп ќе се одржи мото крос трката „ Storm Riders“

Клубот за екстрекни спортови „Skyriders“ од Прилеп викендов по 5-ти пат ќе ја организира меѓународната трка насловена како „Storm Riders

Read more