„Disney“ го купува медиумско-филмското царство на „21st Century Fox“ за 52,4 милијарди долари

Филмскиот гигант „Walt Disney“ објави дека се е договорил да ги купи сите средства од филмскиот, телевизиски и забавен бизнис

Read more