ВИДЕО – Марко Пејчиноски, кој го преплива Охридското езеро е новиот македонски супер херој

Македонија од вчера има нов супер херој, а тоа е 12 годишниот Марко Пејчиновски. Пејчиновски запишам огромен дел од историјата

Read more

Македонскиот боксерски репрезентативец Трајче Илиоски на припреми во Копаоник

Македонската боксерска репрезентација од вчера се наоѓа на седум дневни висински припреми на Копаоник, Србија, под водство на селекторот Петре

Read more

Општина Прилеп : Сите новоостварени вработувања во Општина Прилеп се реализирани согласно со закон

Градоначалникот Илија Јованоски и Општина Прилеп работат согласно со сите регулативи во државата, во сите сегменти на своето досегашно работење,

Read more

ВИДЕО – ВМРО–ДПМНЕ : Општина Прилеп стана дувло на масовно партиско вработување – дали за оваа намена Јованоски ќе потроши 100.000 евра?

Општина Прилеп стана дувло на масовно партиско вработување. СДСМ системски работи на планот за полнење на партиските кадри во општинската

Read more