ВИДЕО : Топ 10 неверојатни роботи кои не сме знаеле дека постојат, а може да го направат нашиот живот полесен

Се повеќе сме сведоци на тоа дека роботите, полека, но сигурно стануваат дел од нашето секојдневие и заменуваат поголем дел

Read more