ВИДЕО – ВМРО-ДПМНЕ : Време е СДС да престане со манипулации и да сработи нешто корисно

Почитувано раководство на Општина Прилеп, повторно се заплеткавте во сопствената пајажина. Дали сериозно си верувате во Вашите изјави, камења фрлани

Read more

ВИДЕО – Јанески : Претходното раководство на ЈКП „ВИК“ – Прилеп предизвикало штети од 5.8 милиони денари

На денешната прес-конференција директорот на јавното претпријатие Водовод и канализација од Прилеп, Емил Јанески, обвини за несовесно и неодговорно работење

Read more