ВИДЕО – Јакимоска : Нашата визија е да направиме европски клуб од Победа, достоинствена за фудбалски Прилеп

Нашата визија и мисија за наредната полусезона е да се направи европски клуб од Победа, достоинствена за фудбалски Прилеп, достоинствена

Read more

ВИДЕО – Во Прилеп нема епидемија на лајшманиоза, но има препорака за еутаназирање на заболените кучиња

Во Прилеп нема епидемија на лајшманиоза, вака денеска смируваа надлежните органи, кои одржаа координативен состанок во Општина Прилеп откако на

Read more