ВИДЕО – Со „Ничија земја“ на МНТ вечерва во Прилеп започна 53-тото издание на МТФ „Војдан Чернодрински“

Со претставата „Ничија земја“ на МНТ вечерва во Прилеп започна 53-тото издание на МТФ „Војдан Чернодрински“.  Во наредните 8 дена

Read more