ВИДЕО – Заврши проектот за уредување на германските гробишта во Прилеп во кој учествуваа средношколци од Германија

Со пригодна свеченост денеска во Прилеп заврши проектот „Работа за Мирот и помирување над гробовите на загинатите“ кој се рреализираше

Дознај повеќе

ВИДЕО – Катастрофално невреме во прилепско – 100% уништени над 300 хектари со тутун, пиперки и жито

Над 300 хектари засадени претежно со тутун, пиперки и житни култури се 100% уништени во атарите на прилепските села Мало

Дознај повеќе