Јованоски : Имам соодветно образование, ВМРО-ДПМНЕ прави конструкции бидејќи им смета мојата успешна работа

Денеска од ОК на ВМРО ДПМНЕ, беа искажани лаги конструкции за моето назначување на се уште в.д. директор. Иако сум

Дознај повеќе

СДСМ : ВМРО-ДПМНЕ Прилеп пласира клевети, ќе следуваат соодветни тужби

Криминалното и коруптивно владеење на ВМРО-ДПМНЕ, кога партиски моќници се богатеа на грбот на граѓаните, и кога спротивно на сите

Дознај повеќе

Еквадор објави вонредна состојба во дел од земјата поради наплив на мигранти од Венецуела

Еквадор објави вонредна состојба во три од нејзините провинции поради приливот на венецуелски мигранти, кои влегуваат во земјата преку северната

Дознај повеќе