Општина Прилеп : Директорот на „Комуналец“ е дипломиран инженер по безбедност при работа со 240 ЕКТС кредити

Општина Прилеп ја известува јавноста дека Звонко Јованоски е дипломиран инженер по безбедност при работа со 240 ЕКТС кредити и

Read more

ВИДЕО – Најпосетуваната плажа во светот – 40.000 посетители дневно распостелени на само 500 метри должина

Плажата Далиан во Кина е најпосетуваната плажа во светот. Неа ве лето дневно ја посетуваат ии по 40.000 посетители. Таа

Read more

ВМРО-ДПМНЕ : Директорот на прилепски „Комуналец“ е поставен на функцијата без соодветно образование

Наместо конкретен одговор на прес конференција на ОК ВМРО-ДПМНЕ, одржана пред околу 1 месец, кога градоначалникот Јованоски јасно го прашавме

Read more