Барбара Стојкоска најдобар борач на Меморијалниот турнир „Љупче Црвенкоски – Црвенио“ во Прилеп

Барбара Стојкоска од 7 Мај Прилеп е најдобриот борач и победник на Меморијалниот турнир „ЉупчеЦрвенкоски – Црвенио“ што се одржа

Read more

ВИДЕО – Тутунарите бараат осигурување на тутунот со самото склучување на договорот за откуп

Тутунарите од прилепско бараат воведување на нов начин на осигурување на родот, а не како досега преку осигурителни компании, кои

Read more