ВИДЕО – Навреме се отворени сите гласачки места во Прилеп, Крушево, Кривогаштани и Долнени, гласањето тече во мирна атмосфера

Утрово навреме се отворени сите 142 гласачки места во Општина Прилеп, каде денеска 64.309 граѓани со право на глас се

Read more