ВИДЕО – Чаушоски : Очекуваме околу 200 учесници на првиот прилепски полу маратон кој ќе биде долг 21 км.

На 25 ноември со почеток од 10 часот од плоштадот „Александрија“ во Прилеп, од пред рекламите, каде е и стартно-целната

Read more

Се подготвува документацијата за барањето за екстрадиција на Груевски

Од Министерството за правда информираат дека е пристигнато известувањето од Министерството за внатрешни работи дека поранешниот премиер Никола Груевски се наоѓа

Read more