Прилепските фризери, бербери и козметичари најавуваат спектакл од европски калибар – „Prilep Special Show“

Над 150 учесници, фризери, бербери и козметичари од Македонија и странство ќе бидат дел од големиот спектакл „Prilep Special Show“

Read more

ВИДЕО – Старските домови продолжување наместо крај на животот, потребно е итно нивно реновирање, особено во Прилеп

Иако повеќето приказни во домовите за стари лица се тажни, сепак овие институции не треба да се гледаат како крај

Read more